Изработка на уеб сайт

Откроeте се с персонализиран уеб сайт, удобен за SEO и мобилни устройства

В днешно време дигиталният маркетинг се превърна в един от основните източници за намиране на клиенти и увеличаване на продажбите. Вашият уеб сайт трябва да бъде удобен за работа, достъпен за потребителите на всички устройства и да предоставя търсената информация. Добрият уеб сайт е този, който привлича и задържа посетителите, а това е един от най-важните фактори за успеха на всеки бизнес.

Уеб сайт за всеки бизнес

Тъй като, всеки бизнес е различен, вашият уеб сайт трябва да е проектиран и изграден според вашите изисквания и специфични нужди. Една от основните му задачи е да даде на бъдещите клиенти правилното впечатление за вашата компания, като я представи като професионален и надежден партньор.

Макс Визия е студио за уеб дизайн, разположено в гр. Пловдив. Услугите ни, свързани с изработка и поддръжка на уеб сайтове предоставят на нашите клиенти възможността да имат ефективен уеб сайт и силно онлайн присъствие, за да достигнат успешно до бъдещи клиенти. Независимо дали става дума за малко портфолио или богат на функции персонализиран WordPress сайт винаги се стараем да предоставим най-доброто на своите клиенти.

Нашият процес на проектиране и изработка на уеб сайт включва задълбочено проучване на целевите аудитории, определяне на специфичните изисквания, изграждане на функционална и лесна за навигация архитектура и създаване на запомнящо се визуално представяне.

pnp-plast.com -
изработка на уеб сайт с продуктов каталог

Изработка на персонализиран уеб сайт с WordPress

WordPress е най-популярната система за управление на съдържание в света днес. Той е лесен за използване и в същото време мощен и надежден. Предлага интуитивен потребителски интерфейс, удобна система за управление на съдържание и добри възможности за SEO оптимизация.

Независимо дали имате нужда от редизайн или от изработка на уеб сайт, WordPress е чудесна възможност за това.

Основни предимства на WordPress сайт

Изработка на уеб сайт с WordPress
 1. Силно мащабируем уеб сайт
  WordPress е гъвкава и високопроизводителна платформа, подходяща за изграждане както на малки уеб сайтове, така и за проекти със сложна архитектура и многобройни функционалности.
 2. Лесен за използване
  WordPress предлага една от най-лесните системи за управление на съдържание с която имате свободата да управлявате с лекота сайта си, по всяко време и от всяка точка за света.
 3. Добра SEO оптимизация
  Важно предимство при използването на WordPress са отличните възможности за SEO оптимизация, които той предлага благодарение на множеството вградени функции с които разполага, както и възможността за добавяне на допълнителни.
 4. Уникален и отзивчив дизайн
  WordPress е изключително подходящ за изграждане на уеб сайт с уникален дизайн, като всяка страница на сайта може да бъде изцяло персонализирана. Отзивчивият дизайн на сайта ще оптимизира съдържанието така, че той да изглежда еднакво добре на всяко устройство.

Нашият процес при
изработка на уеб сайт

01

Проучване

Първата стъпка при създаването на успешен уеб сайт е събирането на информация. На този етап ще се запознаем с вас и вашия бизнес. Ще обсъдим вашите идеи и специфични изисквания, вашето настоящо онлайн присъствие и желания резултат от новия уеб сайт.

02

Планиране

Използвайки информацията, събрана от предходната фаза извършваме анализ на изискванията и съставяме цялостен план за реализация на уеб сайта. Ще изградим стратегия за архитектурата, дизайна и функционалностите на сайта и ще решим какви технологии ще се използват при разработката му.

03

Дизайн

Въз основа на информацията, събрана до този момент, пристъпваме към изграждане на дизайна на уеб сайта. Това е етапът, в който комуникацията е от решаващо значение, за да се гарантира, че готовият уеб сайт ще отговаря изцяло на вашите нужди и изисквания. Ще работим заедно с вас, обменяйки идеи, докато стигнем до окончателния дизайн на сайта.

04

Разработка

Във фазата на разработка ще създадем един напълно функциониращ уеб сайт, ще добавим съдържание и ще направим сайта достъпен за визуализиране, за да можете при необходимост да предложите допълнителни корекции, които бихте искали да направим.

05

Тестване и представяне

След като уеб сайтът е готов, трябва да бъде проверен и тестван в реални условия, за да се гарантира безпроблемната му работа и пълната му съвместимост и използваемост. Така вие получавате достъпен и надежден уеб сайт, който работи перфектно в съвременните уеб браузъри.

Инвестирайте в успеха на вашият уеб сайт
с нашите услуги за уеб дизайн

Възползвайки се от услугите ни ще получите уеб сайт, който е:

100%
персонализиран

Модерен уеб сайт с уникален дизайн и архитектура, изграден изцяло спрямо вашите идеи, изисквания и нужди.

Отзивчив
(Responsive)

Отзивчив уеб сайт, който работи еднакво добре за потребителите на всички мобилни устройства.

Бърз и
оптимизиран

Уеб сайт с отлична SEO оптимизация и бързодействие, за подобрено класиране и по-високи проценти на конверсия.

Сигурен и
надежден

Гарантирана сигурност на сайта, благодарение на вградения HTTPS сертификат и своеременните актуализации на WordPress.

Гъвкав и
мащабируем

WordPress сайт с възможност за добавяне на допълнителни функционалности и достатъчно място за бъдещо развитие.

Лесен за
управление

Уеб сайт с интуитивна система за управление на съдъжание (CMS), за лесно администриране, от всякъде и по всяко време.

Интересувате се от изработка на уеб сайт?

Свържете се с нас и вземете напълно безплатна персонализирана оферта

Обадете се 0895 65 60 65