Често задавани въпроси

Някои, често задавани въпроси

Надяваме се, че на тази страница ще намерите отговори на част от вашите въпроси, но винаги можете да се свържете с нас, ако имате други.

С какво можете да ни помогнете?

Предоставяме всички услуги, свързани с уеб дизайн и WordPress разработка, описани в този уеб сайт и по-точно в страницата ни с услуги.

Колко време отнема създаването на уеб сайт?

Това изцяло зависи от това, от което се нуждаете. Изграждането на многоезичен уеб сайт или онлайн магазин отнема повече време, отколкото изграждането на малък уеб сайт с няколко страници.

Колко струва изработката на уеб сайт?

Нашите цени се сформират за всеки отделен проект според работата, която се изисква, като винаги се стремим да създаваме уеб сайтове, които да отговарят на вашите нужди и бюджет. Ако се нуждаете от персонализирана оферта за вашия проект можете да се свържете с нас.

Има ли други разходи за моя уеб сайт?

За да създадете своя уеб сайт, вие се нуждаете от име на домейн и уеб хостинг. Това прави уеб сайта ви достъпен онлайн. Хостингът обикновено струва от 80 до 300 лв. на година, а цените на домейните варират от около 30 лв. за .com и 70 лв.  за .bg.

Извършвате ли редизайн на съществуващ уеб сайт?

Да, но е важно да се уверите, че наистина се нуждаете от редизайн за вашият уеб сайт. Можете да се запознаете с нашите персонализирани услуги за редизайн на уеб сайт.

Предлагате ли помощ и поддръжка за нашия нов сайт, след като бъде пуснат?

Ако имате нужда от нашата помощ за вашият уеб сайт, ние ще бъдем тук за вас. Винаги можете да разчитате на помощ или съвет, както и да се възползвате от нашите услуги за поддръжка на уеб сайт.

Какво е WordPress?

WordPress е безплатна платформа, подходяща за изграждане на уеб сайтове и онлайн магазини. WordPressе осигурява гъвкавост и функционалност с която лесно можете да поддържате сайта си актуален.

Можете ли да конвертирате съществуващия уеб сайт в WordPress сайт?

Да, можем да мигрираме вашия уеб сайт към WordPress. Ще се постараем да прехвърлим съдържанието ви от всяка система към WordPress, без да загубите видимост от търсачките в процеса на мигриране.

Какво е WooCoomerce?

WooCommerce е гъвкава платформа за електронна търговия, която предлага всичко необходимо за изграждане и развитие на онлайн магазини.

Можете ли да добавите онлайн магазин към съществуващ уеб сайт?

Ако вашият уеб сайт е изграден на базата на WordPress, използвайки раширението WooCommerce можете за започнете да продавате онлайн. Разгледайте нашите услуги за изработка на онлайн магазин.