Изработка на онлайн магазин

Увеличете максимално своите продажби в Интернет с онлайн магазин под WooComerce

Успешният бизнес с електронната търговия се нуждае от функционален онлайн магазин, създаден да продава всичко по всяко време. WooCommerce е надеждно решение за електронна търговия, като към 2022 г. захранва над 29% от онлайн магазините в световен мащаб. Като най-популярната платформа за електронна търговия WooCommerce е гъвкав, лесен за употреба и предлага всичко неохобдимо за това вашият онлайн бизнес да успее.

Какво трябва да притежава вашият онлайн магазин, за да успее?

Когато създаваме нашите онлайн магазини, ние се фокусираме върху тяхната функционалност и дизайн, като винаги се стремим да се придържаме към изчистен и интуитивен дизайн, отлична мобилна съвместимост и бързи скорости на зареждане.

За да постигнете целите си за продажби в Интернет, вашият онлайн магазин трябва да притежава както запомнящо се визуално присъствие, така и всички основни функции на съвременните платформи за електронна търговия. За да управлявате успешно онлайн магазина си, вие се нуждаете от инструменти и функции, които да отговарят на вашите бизнес процеси.

rara.bg - изработка на онлайн магазин с WooCommerce

Основни съставки за изграждане на
успешен онлайн магазин

01

Продуктови изображения

Основният недостатък на един онлайн магазин в сравнение с традиционен физически магазин е, че електронния магазин не може да даде на клиентите възможността да докоснат и видят предлаганите продукти. Изображенията в онлайн магазина трябва да са достатъчно големи, за да се видят детайлите и характеристиките на продуктите и трябва да бъдат показани по привлекателен начин.

02

Продуктова навигация

Един от най-важниите компоненти на всеки онлайн магазин е неговата навигационна система. Добрата навигация е от съществено значение за всеки магазин за електронна търговия. Тя трябва да предоставя на посетителите възможността бързо и лесно да се ориентират в сайта и да разглеждат различни категории и продукти.

03

Поле за търсене

Добре позициониранато и ясно изразено поле за търсене е от решаващо значение за онлайн магазина. Намирането на конкретни артикули в магазина би било изключително трудно без възможността за търсене. Полето за търсене е мощен инструмент, който допринася за подобряване на откриваемостта и навигацията в онлайн магазина.

04

Филтриране и сортиране на продукти

Улеснете максимално своите клиенти в избора на продукти, като им предоставите възможността да филтрират продуктите по цена, тип, размер и други, както и да сортират резултатите с продукти по цена, популярност или уместност. Наличието на тези възможности могат значително да подобрят способността на потребителя да намери точно това, което търси.

05

Предложени и свързани продукти

Възползвайте от възможнотта да предложите на вашите клиенти продукти, свързани с тези, които разглеждат или добавят в количката. Фокусирайте се върху сезонни и промоционални артикули. Добавете функция за споделяне, така че посетителите на сайта да могат да изпращат продукти, които харесват, на приятели.

06

Инструменти за промоции и отстъпки

Тъй като, всеки обича разпродажбите, вашият онлайн магазин трябва да ви предоставя възможността за лесно генериране и управление на кодове за отстъпки и планиране и реализиране на кампании с намаления. Също така ще са ви необходими и инструменти за предоставяне на различни бонуси на клиентите в магазина, като допълнителни отстъпки, безплатни доставки и др.

07

Управление на съдържанието

Разкажете повече на потребителите за своите продукти. Направете го с новини и статии в блога, които лесно могат да бъдат споделяни. Създайте страници описващи продукти и вмъкнете връзки към магазина. За да направите това се нуждаете от интуитивна система за управление на съдържанието, с която лесно да администрирате уеб сайта по всяко време.

Стартирайте своите продажби онлайн
с нашите услуги за електронна търговия

Възползвайки се от услугите ни ще получите онлайн магазинн, който е:

Персонализиран

Като един напълно адаптивен продукт, WooCommerce предлага всичко необходимо за това вашият онлайн магазин да отговаря напълно на вашата марка.

Отзивчив

Онлайн магазин, удобен за мобилни устройства, който предоставя оптимално потребителско изживяване на посетителите от първият контакт със сайта до завършването на поръчката.

Удобен за SEO

Оптимизираните продуктови страници в магазина, водят до успешното намиране на продуктие в търсачките. С WooCommerce оптимизирането на съдържанието е лесен процес.

Ефективен и
успешен

Независимо дали става въпрос за физически или за цифрови продукти, WooCommerce ви дава всичко необходимо за да продавате успешно в Интернет.

Функционален и
удобен

Вашият онлайн магазин ще поддържа всички основни начини за плащане и методи за доставка, като лесно могат да бъдат добавяни и допълнителни такива.

Лесен за
управление

Използвайки WordPress + WooCommerce, като платформа за вашият онлайн магазин вие имате пълен контрол върху съдържанието си. Така получавате уеб сайта който искате.

Интересувате се от изработка на онлайн магазин?

Свържете се с нас и вземете напълно безплатна персонализирана оферта

Обадете се 0895 65 60 65