Макс Визия

Изработка на уеб сайт

В съвременния маркетинг онлайн присъствието е задължително.

Постоянно развиващите се информационни технологии дават възможност за изработка на професионални, бързи и ефективни уеб сайтове, които Ви доближават максимално до Вашите потенциални клиенти.

Независимо дали ще бъде опростен и стилен или изключително сложен и пълен с информация, уеб сайтът е незаменима част от Вашето публично присъствие.

Комбинацията от уникален дизайн, структура, навигация и цялостна подредба на информацията на уеб страницата ще направи бизнеса Ви още по-успешен!

"Макс Визия" създава уеб страници с дизайн и функционалност отговарящи изцяло на изискванията на клиента.

Изработваме статични и динамични уеб сайтове отговарящи изцяло на стандартите на HTML5.

Благодарение на адаптивния /отзивчив/ дизайн уеб страниците са подходящи за всички видове мобилни устройства.

Независимо от разделителната способност на дисплея се запазва функционалността и изгледа на уеб сайта, което улеснява потребителя и допринася за бързото и лесно намиране на необходимата информация.

Какъв уеб сайт да изберем?

Статичните уеб сайтове са подходящи когато има малък обем от информация и не се налага често обновяване. Най-често това са персонални уеб страници или малки фирмени сайтове.

Динамичните уеб сайтове намират приложение когато има голям обем от информация и е необходимо добавяне, редактиране или премахване на текстово и графично съдържание.

С помоща на система за управление на съдържанието /Cms/ и административен панел можете по всяко време да управлявате Вашия уеб сайт. С лекота можете да създадете нови страници или да добавите категории, стоки и др.

Някои от нашите Уеб сайтове


trakia-plovdiv.bg
lazarini.eu
activatewaters.com
evercleanbg.com
wilf-eng.com
atesbg.com
izabelacrystal.com
perfektauto-09.com